Donderdag 15 oktober 2023, 14.00 uur optreden van Shantykoor De Iesselbrassers. Ruim 20 personen sterk kwam het koor naar Café/zalencentrum de Dijk.Het koor vooral bekend om haar zeemansliedjes brachten repertoire ten gehore die haar weerga niet kent. Een greep hieruit: Good my lover, Mooi Volendam, de Klok van Arnemuiden, etc.Er traden ook individuele sterren op zoals: Mooiste meisje van de klas,de Kok en Vader Abraham. Onder de bezielende leiding van de de enthousiaste dirigent werd het een ware feestmiddag waarbij het zelfs leidde tot een polonaise door de zaal. Kortom het was een leuke en gezellige middag voor de ruim 50 aanwezigen die bij de liedjes uit volle borst meezongen en mede hierdoor werd het een bere gezellige middag. De organisatie wordt bij deze bedankt voor de leuke en gezellige middag.Wederom laat Pannerden zien waartoe het in staat is. 

sv Pannerden wit

Koophandel (KvK): 09194241
Bankrekeningnr: NL RBRB 0690622600
Betaalrekening: NL 84 RBRB 0691802424
Contact: info@svpannerden.nl

Lid worden

Lid worden van Seniorenvereniging Pannerden is mogelijk voor een bedrag van €20,00
Voor dit bedrag worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. Onze vereniging bestaat uit leden en ereleden.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.