Amusement aangeboden door Krasse Knarren uit Wageningen. Nadat de opening door voorzitter Toon Egging wenst hij zijn leden een mooie ontspannende muzikale middag toe.Vooraf opmerkelijk de bezoekers zaten ietwat vertwijfelend te kijken naar het duo Suzan en John. Het liet zich nogal speels aanzien, af en toe werd gefluisterd, ben benieuwd. Men zag klompen, een rad van avontuur een Accordeon,Gitaar, een Draaitafel waar John de knopjes bediende om de muzikale nummers ten gehore te brengen. Ook het(A) viertje met de Logo Plingo bracht menige bezoeker aan het denken wat zal dat zijn?,in plaats van nummers waren er plaatjes zichtbaar! Het amusement roerde veelal de bezoekers dat leidde tot voluit mee zingern uit volle borst, vooral kom van dat dak af, of Marina. Hiermee werd duidelijk de gevoelige snaar van de leden de leden Senioren Vereniging geraakt. John en Suzan veroverden hiermee snel de harten van de bezoekers deze middag waar muziek naast liedjes en vermaak van enkele zeer prachtiger spellen. De bezoekers ruim 70 leden in getal aanwezig werden dan ook enkele malen in extase gebracht, om van te smullen. Tijdens dit 1e optreden in verkleedde stijl toepasselijk op het lied o.a. meezing nummers Marina/Marina van Rocco Granada (1959) of het nummer Peter Koelewijn 13 november 1959 was het IJs gebroken. Nieuw voor de leden van het vangen van een pluizige bol wie het dan in bezit had als laatste moest optreden. Vooraf moest de deelnemer het rad van avontuur draaien om aan te geven met de bijvoorbeeld (S) Spanje. Rozemiek Schreven en Ruud Wissing wisten met hun optreden de knallers van deze middag te zijn, hiermee kwam menig buikspier van de bezoekers onder hoge spanning van het lachen. Deze humor spande de kroon bedacht door het Duo Suzan en John met dit optreden. Vooraf werden de deelnemers geschminkt voor een volwaardig optreden deze middag. De Senioren Vereniging kan hierbij terug zien op een geweldig geslaagde amusement middag.

Het bestuur

Op 11 april 2024 Sfeervolle activiteit Senioren Vereniging in het Clubhuis Zalencentrum "De Dijk"Dorpsstraat 6 Pannerden aanvang 14.00 uur. Met deze interactieve muziekshow gepresenteerd door de Krasse Knarren uit Wageningen. Dit interactieve muziekprogramma voor ouderen start met een aantal liedjes o.a. Het kleine café aan de Haven, Als de Klok van Arnemuiden. Een stuk entertainment dat gewaardeerd zal worden door deze doelgroep. Tijdens het optreden in het prachtige oude kostuums worden de bezoekers meegenomen naar de goeie ouwe tijd. Hierdoor wordt het gezellig door het zingen van Oud Hollandse liedjes of gespeeld met accordeonklanken. Tijdens de muziekale prensentatie mogen er ook verzoekjes worden aangevraagd. Het bestuur

Donderdag 7 maart kan de organisatie met opgeheven hoofd terug kijken op de geslaagde ontspanningsmiddag voor haar leden. Het verdient bijgeschreven te worden als een sfeervolle adembenemende belevenis deze soosmiddag. Leden rond de 80 die aanwezig waren hebben genoten. De organisatie prensenteerde haar programma vanaf 2 uur. Vanaf dit startpunt werd koffie met cake (de cake aangeboden door Coop Pannerden) gingen er in als verse broodjes voordat gestart werd met spellen. Het spellenprogramma bestond uit diverse kaartspellen, naast sjoelen, mens erger je niet enz. Het klapstuk geschiedenis uit eigen bevolking Pannerden vanaf 1950 tot 1970 filmmomenten om van te smullen,er waren momenten dat het muisstil was,vervolgens een vrolijke lach of och kijk daar heb je onze ma/pa of oma/opa,broertje of zusje. Tijdens het bezoek van de moeders met hun baby rond 1950 aan het consultatiebureau. Het Witte Gele Kruis aan de Haspelstraat. Dit consultatiebureau werd 21 mei 1949 geopend. De praktijk werd vanaf 1949 door dr.Vonk samen met Zuster Anita gezamelijk uitgevoerd, in later stadiun is ook Zuster Bergsma toegetreden. Verder werd bekeken het koningspaar Gert Olthof met koningin Annie Olthof, koningspaar Schutterij Claudius Civilis 1965. Spannend werd het hoge water van 1965, waar het water hoog over de waterkering( De Platen) haar weg baande richting Pannerdense Waard. Smaakmaker was hier de roeiboot vooral uit de kluiten gewassen jongelui bewoners van de Kijfwaard kende geen gevaren destijds. Bevrijdingsoptocht, veelal vertoon zandzakken 1970. Boerderijbrand Wilie Bouwman Bergse Hoofd totaal verwoest 1972. Opening Brandweerkazerne Nieuwstraat 1978. Bejaarden film gemaakt hoeveel kerkgangers er toen wel niet waren. Dit alles vertoond door historie verzamelaar Hugo van den Boogaard  

Subcategorieën

sv Pannerden wit

Koophandel (KvK): 09194241
Bankrekeningnr: NL RBRB 0690622600
Betaalrekening: NL 84 RBRB 0691802424
Contact: info@svpannerden.nl

Lid worden

Lid worden van Seniorenvereniging Pannerden is mogelijk voor een bedrag van €20,00
Voor dit bedrag worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. Onze vereniging bestaat uit leden en ereleden.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.