Vorig jaar met kerstmis was het koor Just For Fun met de kerstviering bij de seniorenvereniging. Dit keer was het Pur Sang uit Pannerden. In een zaal van 68 personen ging het koor rond 14.15 uur van start. Het koor onder de uitstekende begeleiding van dirigent Geert Kamps had een kerstrepertoire in het eerste deel van de middag. In de pauze lazen Dora van Deelen en de voorzitter nog 2 kerstgedichten voor passend in de kerstsfeer. Daarna volgde liedjes van Nederlandse artiesten zoals Rob de Nijs en Wim Sonneveld. Hoewel het eerste deel van de middag rustig was, gingen de leden van de seniorenverenging na de pauze los. Uiteraard leent dit repertoire zich ook meer voor inhaken. Ook de inwendige mens werd niet vergeten met lekkere soep, championbakje en spinazie/vis loempia. Tussen door vond de verkoop van de loten plaats en hierna de prijsuitreiking van drank(jes) en mooie kerststukjes. De kerststukken waren gemaakt door Diny en Ria. Voor vertrek naar huis was er voor iedereen nog een mooi kerstboompje van "was" die aangestoken kan worden met kerst. Deze kaarsjes waren mooi verpakt door Ans en Annie. Iedereen ging met een gevulde maag en een leuke attentie naar huis. 

sv Pannerden wit

Koophandel (KvK): 09194241
Bankrekeningnr: NL RBRB 0690622600
Betaalrekening: NL 84 RBRB 0691802424
Contact: info@svpannerden.nl

Lid worden

Lid worden van Seniorenvereniging Pannerden is mogelijk voor een bedrag van €20,00
Voor dit bedrag worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. Onze vereniging bestaat uit leden en ereleden.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.